Gyermek elsősegély

Gyermek elsősegély

Kedves Érdeklődő!

Gondolom Te is hallottad mostanában, hogy a médiában elég nagy hangsúlyt fektetnek az elsősegély-nyújtásra (pl. érvényes eüdoboz ellenőrzés, jogsiszerzéshez kapcsolódó oktatás, különböző hivatalos szervezetek alkalmazottainak továbbképzése, stb.). Ehhez a trendhez szeretnénk mi is csatlakozni és segítséget nyújtani abban, hogy mit is kell csinálni egy csecsemővel vagy kisgyerekkel egy váratlan, veszélyes helyzetben?

A tréning célja: Az elsősegélynyújtás tréning segítségével a résztvevők, megtanulják azokat a szükséges, gyakran életmentő mozdulatsorokat, melyeket a mentők megérkezéséig el kell végezni. Újszülött kortól kamaszkorig.

Kiknek szól? Szülőknek, gyermeket váróknak, nagyszülőknek, tanároknak, óvónéniknek, bébiszittereknek és mindenkinek, aki gyerekekkel kerül kapcsolatba.

A tréning menete: Az elméleti alapokat a gyakorlat követi. A foglakozásokon először az elméleti hátteret mondja el az oktató, majd ezt követi a gyakorlati bemutatás. Az adott feladatot mindenkinek el kell végeznie. A tanfolyam második felében a tanultakat egy valósághű szituációba helyezve oldják meg a tanulók. Ezzel a módszerrel gyorsabb, hatékonyabb, hosszabb távú tanulást érhető el. Az oktatási segédeszközök lehetővé teszik az életszerű helyzetek kialakítását is.

A tréning bevezető ára: 3.500.-/fő

A tréning időtartama: létszámtól függően 2-3óra
Amennyiben érdekel ez a lehetőség, további infó és jelentkezés ITT! 🙂