KRESZ oktatóanyagok

KRESZ oktatóanyagok

KRESZ tankönyv

Miért fontos, hogy mindig legújabb tankönyvből tanulj?
A KRESZ jogszabályok időről-időre változnak, korunk igényeihez alkalmazkodnak vagy éppen csakúgy megváltoznak…. Ezeknek a szabályoknak az ismerete fontos ahhoz, hogy sikeres vizsgát tehess, mind elméletből, mind forgalomból.

Miért nem elegendő a legtöbbször “csak” a tanfolyamra bejárni? Miért kell a tankönyv?
A tanfolyam nagyon fontos és hasznos abban a tekintetben, hogy az oktató elmagyarázza az anyagot, és minden kérdésedre választ kaphatsz, ha valamit nem értesz. Ugyanakkor, mivel a tanfolyamon csak a leglényegesebb dolgokra jut idő, ezért fontos, hogy a könyvben utána tudj olvasni az órán megbeszélt anyagnak.

Tankönyv bérlés, miért jó ez neked?
A “B” kategóriás tankönyv ára 2.500,-

Ha 3 hónapon belül, az iskolánk pecsétjével ellátott, ép és szép állapotú könyvet visszahozod nekünk, akkor 1000 Ft-ot fizetünk vissza neked!

Hivatalos KRESZ Egyéni gyakorlóprogram – ingyenesen letölthető frissítésekkel

Ingyenes – vagy olcsó – gyakorló programok és CD-k. Mi a baj velük?
Valószínűleg Te is találkoztál már az interneten több helyen is gyakorló CD-vel, illetve mindenféle gyakorló programmal. Annak ellenére, hogy ezek a programok olcsók, illetve a netről letöltve teljesen ingyenesek, sokszor több bajt, mint jót okoznak. Rengetegszer hibás a program, és helytelen megoldásokat ad, amit ha Te úgy gyakorolsz be, ahogyan a programban le van írva, tudtodon kívül a helytelen válaszokat jelölöd be a vizsgán, ezért könnyen megeshet, hogy megbuksz.

Bár iskolánkban nem ingyenes, és nem is 1000-1500 Ft-os áron vásárolhatod meg a programot, de ha utána számolsz, rövid és hosszú távon is jobban jársz a hivatalos KRESZ gyakorló CD megvásárlásával.

Rövid távra vetítve:
Ha a hibás válaszokat tanulod meg egy ingyenes programról, a pótvizsga díjával máris sokat vesztettél, nem is beszélve arról, hogy rengeteg időt veszítesz a pótvizsgák miatt.

Hosszú távra vetítve:
Hiába mentél át a KRESZ vizsgán, egy “szerencsés véletlen”-nek köszönhetően, a forgalmi vizsgán még mindig megbukhatsz a nem pontos KRESZ tudásod miatt.

Gondold át! Nálunk 5.000 Ft-ért megvásárolhatod a hivatalos gyakorló CD-t, amelyhez bármikor le tudod tölteni az aktuális frissítéseket a gyártó honlapjáról!